A csőhálózat doktora

A Paner Cégcsoport által alkalmazott bontás nélküli eljárásokhoz kapcsolódó technológiák és berendezések döntő többsége kizárólagosan cégünk által elérhető szolgáltatások hazánkban.


Az általunk biztosított megoldásokra az alkalmazott termék és eljárás függvényében több évtizedes garanciát szavatolunk.


Tájékozódjon eljárásaink menetéről és ismerje meg technológiáinkat minden részletre kitérően!

ELJÁRÁSAINK FOLYAMATA:

Vezeték-diagnosztika

Kamerás felmérés és nyomvonal meghatározás.

Szakvélemény - felújítási terv

Műszaki szakvélemény és javaslat a megoldásra.

A vezetékek tisztítása

Felületkezelés és helyreállítás.

A vezetékek bélelése

A legoptimálisabb bélelés(ek) telepítése.

Vezetékrendszer átadása

Munka átadása és dokumentáció biztosítása.

Kamerás felmérés

A vezetékek kamerás és szonáros átvizsgálását követően megállapítjuk a csővezeték-rendszer műszaki állapotát, hibáit és felújítási igényeit.

Műszaki szakvélemény

Az általunk elvégzett felmérés alapján műszaki szakvéleményt készítünk, megoldási javaslatot teszünk, majd az elkészült dokumentumokat átadjuk a megrendelő részére.

Huzatfokozó rendszerek

Szellőzőkürtökre telepíthető gravitációs- és elektromos-meghajtású turbinák telepítését és karbantartását vállaljuk, melyet vegyes felhasználású ingatlanokban nyújtanak korszerű megoldást a szellőztetés hatékony biztosításához.

RainFlex technológia

A bélelő anyagot még lágy állapotában juttatjuk a sérült csapadékejtő vezetékbe, ahol azt gőz segítségével kikeményítve egy víz-és korrózió-álló acélszilárdságú kompozit béléscsövet képzünk, melyre 25 év gyártói garanciát vállalunk.

Vezeték tisztítás és felületkezelés

A csővezetékek felméréshez és kezeléséhez elengedhetetlen, hogy a belső palást állapota megfelelő legyen, valamint az állagmegóvás okán is kiemelten fontos eljárás.

Vezetékhelyreállítás bontás nélkül

A statikailag sérült, vagy deformálódott csővezetékek javítása esetén a cégünk által alkalmazott robottechnológia egy új perspektívát teremt a hibaelhárítás területén.

Rövid szakaszos bélelés

A vezetékhálózatokban található elhúzások, valamint a vezeték-paláston található egyedi hibapontok bélelésére használható technológia bontás nélkül alkalmazható eljárás.

Közösségi média