Dancutter A/S története

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egy frissen cserélt vagy bélelt csővezeték bekötéseihez könnyedén hozzáférjünk anélkül, hogy fel kellene ásni a
egész kertet vagy megnyitni az útfelület?

 

 

Ez volt az a kérdés, ami a világ első, csővezetéken belül alkalmazható vágó/maró eszköz prototípusának kifejlesztéséhez vezetett!

 

A problémától a megoldásig

 

A prototípus fejlesztését 1988-ban kezdte meg a fejlesztő, melyhez egy gördeszka felfüggesztését és egy korongos vágóberendezést használt fel.

Az 1989-ben bejegyzett szabadalom alapján készült berendezések egy része még a mai napig is üzemképes.

A 1990-es évektől kezdve az ilyen, bontást nem igénylő folyamatok elvégzésére alkalmas eszközök több tízezer műveletet hajtottak végre sikerrel.

A 2002-es évben, az erre a célra fejlesztett eszközök alkalmazásából fakadó gyakorlati tapasztalatot felhasználva jött létre a dániai DANCUTTER A/S.

 

 

Gyors, könnyű és egyszerű

 

A nagy teljesítményű marók gyártása és technikai támogatása mentén a DANCUTTER mindent megtesz, hogy ügyfelei részére megkönnyítse a munkafolyamatokat és időt takarítson meg.

Emiatt a DANCUTTER által fejlesztett és gyártott vágószerszámok gyorsan és precízen állíthatók be valamint rendkívül könnyen kezelhetőek, rugalmasak, és könnyedén mozoghatnak függőleges és vízszintes csőhajlatokban egyaránt.

Ez a magyarázat arra, hogy a kizárólag Dániában készült termékek a világ több mint 60 országában állnak rendelkezésre az olaj, gáz, szellőztetés, csapadék és szennyvíz elvezetéshez kapcsolódó hibaelhárítási megoldások szállításában.

 

 

Lars Stenberg, a Dancutter A/S alapítója és vezetője

 

Hazánkban a Paner Cégcsoport kizárólagos joggal alkalmazza a DANCUTTER berendezéseit, így szívesen és magabiztosan állunk hozzá a megoldhatatlannak tűnő problémák kezeléséhez és a bontás nélküli technológiai eljárások szakszerű kivitelezéséhez!

Közösségi média